Tuin

Van onkruidwalhalla naar mooie tuin!

Niets is zo fijn als een tuin die er voortreffelijk bij ligt. Wij helpen u graag met het bedenken en aanleggen van de tuin van uw dromen. Van kleine voortuin tot groot landgoed; we doen het allemaal en ontzorgen u volledig.

Wanneer we het erover eens zijn geworden hoe uw droomtuin er daadwerkelijk uit zal gaan zien, gaan we beginnen met uw eigen unieke droomtuin en zullen wij alle zorg van de aanleg op ons nemen. Wij zullen volgens het eventuele ontwerp vakkundig voor u aanleggen.

Wij zorgen voor de juiste beplanting en materialen in van de hoogste kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Before After

Schuif van links naar rechts om deze tuin make-over  te bekijken 🀩

Wat onze klanten zeggen

Wat klanten over ons zeggen, zegt vaak meer dan wat wij over onszelf kunnen vertellen.Β 

Net mijn gewonnen prijs opgehaald, wat is hij gaafπŸ₯° nogmaals super bedankt.
Deel en like deze site, want ik heb te leuke dingen van deze leuke, spontane vrouw gezien die ze gaat maken, verkopen en workshops gaat gevenπŸ˜ŠπŸ€—
nogmaals bedankt
Urs
5/5

Nadat onze voortuin opnieuw bestraat was, wilden we deze graag voorzien van mooie beplanting in de borderbakken. Zelf heb ik daar helaas niet zoveel kaas van gegeten, dus schakelde ik Sharon van Green & Styling in. Vriendelijk contact, snelle reactie en dacht heel goed mee in wat we wilde. Ook had ze nog eens heel snel een gaatje vrij. Wat een geluk. Ons tuintje ligt er weer strak beplant bij!

ZoΓ«
5/5

Wat we nog meer voor u kunnen doen

Interieur

Workshop

Mos schilderij