Interieur

Maak het binnen net zo groen als buiten!

Met groene hoekjes kamerplanten maken wij de styling van uw woon- of werkkamer compleet. Door te variΓ«ren met planthoogtes door ze op een krukje of een stapel boeken te leggen maken we gezellige groene hoekjes. Dat is elke dag blij thuiskomen!

Wilt u een ruimte groener en gezelliger maken en heeft u hulp nodig met het uitzoeken van de juist planten? Geen probleem. Ik denk graag met u mee en kom met frisse ideeΓ«n waar u wellich zelf niet aan had gedacht.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen

Wat klanten over ons zeggen, zegt vaak meer dan wat wij over onszelf kunnen vertellen.Β 

Net mijn gewonnen prijs opgehaald, wat is hij gaafπŸ₯° nogmaals super bedankt.
Deel en like deze site, want ik heb te leuke dingen van deze leuke, spontane vrouw gezien die ze gaat maken, verkopen en workshops gaat gevenπŸ˜ŠπŸ€—
nogmaals bedankt
Urs
5/5

Nadat onze voortuin opnieuw bestraat was, wilden we deze graag voorzien van mooie beplanting in de borderbakken. Zelf heb ik daar helaas niet zoveel kaas van gegeten, dus schakelde ik Sharon van Green & Styling in. Vriendelijk contact, snelle reactie en dacht heel goed mee in wat we wilde. Ook had ze nog eens heel snel een gaatje vrij. Wat een geluk. Ons tuintje ligt er weer strak beplant bij!

ZoΓ«
5/5

Wat we nog meer voor u kunnen doen

Workshop

Mos schilderij